Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

27. 02. 2016. 23:40 >> 23:39
2

ZBOG NESTANKA DOKUMENATA

Uhapšen i Dalibor Medojević

Po nalogu Specijalnog tužilaštva večeras je uhapšen šef Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Dalibor Medojević zbog nestanka 13 pisama i dva dokumenta koja su zaplijenjeni u pretresu kuće biznismena Veselina Mujovića, javlja CdM.

Sinoć je službenik sektora kriminalističke policije Nikola Terzić, koji se takođe dovodi u vezu sa zapljenom, popisivanjem i čuvanjem dokumentacije oduzete od Podgoričanina Veselina Mujovića, priveden oko 22 časa pod sumnjom da je odgovoran za nestanak dokumentacije, objavile su Vikend novine.

Terziću je određen tužilački pritvor do 72 sata.

Za sada ne postoje dokazi da je Terzić otuđio sporni materijal, ali je osumnjičen da je zloupotrijebio svoj položaj tako što nije postupao u skladu sa procedurama o pretresu i čuvanju zaplijenjenog materijala.

"Dokazni materijal koji je prvo donijet u kancelarije Odsijeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta nije bio propisano zapečaćen. Kesa je bila nepropisno zapakovana, odnosno bez voštanog pečata", kazao je VN izvor blizak istrazi.

Tužilaštvo i policija ispituju da li se motiv nestanka Mujovićevih pisama dovodi u vezu sa neraspoređenim službenikom policije Predragom Šukovićem te da li je ova afera nastala u svrhu kompromitovanja pojedinih starješina policije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније