Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Budi reporter

[ R.B. ]

21. 01. 2023. 17:11 >> 17:07
7

ČITAOCI ŠALjU

Pogledajte: Opet se obrušila fasada sa zgrade na Zabjelu

U Ulici Kralja Nikole, u podgoričkom naselju Zabjelo, opet je došlo do obrušavanja fasade sa stambene zgrade. Ovaj problem se ponavlja godinama, uprkos konstantnim apelima stanara da se sanira.

Stanari zgrade poslali su Portalu RTCG snimak.

Ističu i da se u prizemlju zgrade nalaze ugostiteljski objekat i objekat za priređivanje igara na sreću, pa zna da bude prometno.

"Može se ugroziti bezbjednost prolaznika, nedavno je jedan dio fasade završio na krovu manje zgrade koja je naslonjena na pomenutu", pišu stanari.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније