Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Budi reporter

06. 07. 2022. 12:32   >>  12:30

ČITAOCI ŠALJU

Žabljak: Ulična rasvjeta radi i tokom dana

Ulična rasvjeta nedjeljama radi i tokom dana u žabljačkoj ulici Jezersko-šaranskog odreda. Fotografiju na kojoj se to vidi Portalu RTCG su poslali čitaoci.

Budite i vi reporter Javnog servisa i kreirajte sa nama sadržaj Portala RTCG. 

Pozivamo vas da nam šaljete predloge tema, sugestije, fotografije i/ili video sadržaj, a mi ćemo se potruditi da ukažemo na probleme, ali i istaknemo pozitivne primjere iz društva.

Možete nam pisati na e-mail mmc@rtcg.org, s naznakom "Budi reporter".

Portal RTCG je i na mrežama FacebookTwitterInstagram TikTok, a dio programa TVCG možete gledati i na našem YouTube kanalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније