Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

[ M.V. /M.L.B. ]

21. 10. 2021. 10:30   >>  22. 10. 2021. 06:24 3

PO NALOGU SDT-A

Priveden Dejan Peruničić

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, specijalno policijsko odjeljenje privelo je Dejana Peruničića, bivšeg direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, saznaje nezvanično Portal RTCG. On je priveden u sklopu akcije Specijalnog državnog tužilaštva u vezi sa aktuelnim predmetima o sumnjama u zloupotrebe u radu ANB.

Specijalno državno tužilaštvo i Uprava policije održaće danas u 12 sati konferenciju za štampu na kojoj će biti predstavljeni podaci iz aktuelnih predmeta u nadležnosti Specijalnog državnog tužilaštva. Kako saznajemo, na konferenciji će biti saopšteni detalji privođenja Peruničića.  Prenos možete pratiti uživo na Prvom programu TVCG i RTCG portalu. 

Podsjećamo, Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je izviđaj protiv Peruničića.

Bivšem direktoru Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejanu Peruničiću i bivšem agentu tajne pratnje Srđi Pavićeviću već se sudi zbog nezakonitog snimanja i praćenja više osoba.

Odlukom sutkinje podgoričkog Višeg suda Dragice Vuković, a uvažavajući predlog branilaca optuženih Peruničiću i Pavićeviću se sudi iza zatvorenih vrata.

SDT danas u podne održaće konferenciju za novinare na kojoj će saopštiti više detalja. Prenos možete pratiti na TVCG.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се