Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

25. 09. 2024. 11:35 >> 17:34
Čitaj mi:

Jutarnji program

Sjutra o dodjeli specijalizacija u zdravstvu, problemima djece sa autizmom...

U temi jutra o rezultatima dva važna istraživanja iz oblasti zdravstva, prvi se bavi problemima djeca sa autizmom, pogotovo u dijelu stomatoloških usluga, a čućemo i ekskluzivno koliko je pravedna dodjela specijalizacija u zdravstvenom sistemu CG. Sa nama će biti predsjednica Sindikata doktora medicine dr Milena Popović Samardžić.

Vojska CG otvara 100 mjesta za nove vojnike.

Hoće li napokon mještani Veljeg brda, dijela Spuža, Daljma i Grba riješiti problem telefonskog dometa zbog ometača signala na mobilnim uređajima predviđenim da djeluju u okviru UIKS-a?

Crnogorsko društvo ekologa organizuje Balkanski samit za rijeke, od 29. septembra do 3. oktobra. Samitu prethodi akcija čišćenja Skalina.

Kako CG dočekuje Svjetski dan čistih planina?

Kakva je sezona za Auto-put i šta je to TAG?

 

Emisija "Dobro jutro Crna Goro", na Prvom je programu Televizije Crne Gore (TVCG 1) od 06:30 do 10 sati.

Urednica emisije: Andrea Stanojević

Urednica Jutarnjeg programa: Svetlana Vlahović

E-mail: jutarnji@rtcg.me

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се