Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

17. 09. 2022. 10:47 >> 07:44
1

BOGAT SPORTSKI VIKEND

"Plave" ponovo na TVCG, domaći fudbal, završnica Eurobasketa...

Rukometašice Budućnosti vraćaju se na naš program, jer je RTCG otkupila prava prenosa ovogodišnje Lige šampiona.

Krećemo u subotu u 16 sati, na Prvom programu, utakmicom Budućnost - Esbjerg. Dankinje dolaze sa pet reprezentativki Norveške među kojima Merk i Rejstad koje su u posljednje dvije sezone predvodile Vajpers do evropskog trona kao i Norvešku do evropske i svjetske krune.

Sat kasnije na Drugom programu prenosimo duel Meridianbet 1. CFL između Iskre i Petrovca. Gosti će pokušati da prekinu seriju od tri poraza, a Danilovgrađani da dođu do druge pobjede u sezoni (17h, TVCG2).

Kruna sportskog vikenda biće završnica Eurobasketa u nedjelju. Za bronzanu medalju igraće Njemačka i Poljska od 17:15h, a veliko finale je u 20:30h. Španija i Francuska podsjetiće na veliki evropski klasik od prije deceniju. Lorenzo Braun i braća Ernangomes s jedne, Furnije, Gober i Ertel s druge strane, boriće se za zlato u Berlinu.

Oba prenosa su na Drugom programu, uz specijalnu emisiju koja počinje u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се