Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Н.Р.

27. 01. 2023. 12:19   >>  12:18

PRIPREME U BUDVI

Gojković: Prilika da vidimo nove mlade snage

Seniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore je u Budvi sa reprezentacijom Hrvatske počela zajedničke mini pripreme, a u subotu timovi selektora Vladimira Gojkovića i Ivice Tucaka odigraće prijateljski meč od 18 sati.

Selektor Gojković se odlučio da za ovu akciju pozove igrače iz crnogorskih klubova.

Na spisku su:

Đuro Radović, Darko Đurović, Aljoša Mačić, Martin Gardašević, Danilo Radović, Uroš Vučurović, Đorđije Stanojević, Vasilije Radović, Marko Mršić, Jovan Vujović, Ilija Radović, Matija Sladović, Lazar Vukićević, Balša Vučković, Meldin Hadžić, Dragoljub Ćetković, Petar Vujošević, Neđo Baštrica i Andrija Bjelica.

“S obzirom da je klupska sezona u punom jeku, mogli smo pozvati samo igrače iz domaćih klubova, mislim da će to biti jedno veliko iskustvo za njih, ima dosta mladih igrača koji su prvi put sa seniorskom selekcijom.Hrvatska je došla sa igračima Juga, Splitskog Jadrana, Mladosti koji svi igraju Evroligu, tako da za našu ekipu veliko iskustvo i prilika da vidimo nove mlade snage i veliki prostor za napredak kroz ove utakmice” kazao je selektor Vladimir Gojković.

Ulaz za meč našeg i hrvatskog tima je slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније