Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Данило Петровић, ТВЦГ

14. 12. 2022. 20:30 >> 21:34
1

PORAŽEN U FRANCUSKOJ

Primorac bez četvrtfinala Eurokupa

Poraz vaterpolista Primorca na gostovanju Turkoanu u Lilu i kraj evropske priče za mladi tim iz Kotora nakon osmine finala Len kupa.

Bilo je 15:11 za francuski tim koji je sa 14:8 nakon tri četvrtine završio posao i prije kraja meča.

Samo u prvih 10-ak minuta Primorac je bio u igri. Poslije šest minuta jedini put vodio, 3:2 nakon gola Vujoševića, ali do kraja naš viceprvak dozvolio je previše lakih golova.

Prvi put dva razlike za Turkoan bilo je na četiri minuta od poluvremena, nakon dva vezanog gola Marzukija za 6:4 i od tada primorac nije prišao na ispod dva gola zaostatka. Na poluvremenu bilo je četiri razlike, 10:6.

Do kraja previše ishitrenih šuteva, golova primljenih na kontru i nakon grešaka u odbrani. Utisak je da Turkoan na iskustvo dobio meč.

Najviše golova za naš tim, tri, postigao je reprezentativac Mršić. Dva je dao Vujošević, po gol Drašković, Mačić Vukasović Paunović Gardašević i Stanojević. Na drugoj strani pet golova francuskog reprezentativca Marzukija za Turkoan trenera Petra Kovačevića igrao je Dragan Drašković a Matija Brguljan dao je prvi gol na meču

Do kraja godine Primorac još čekaju završni mečevi Kupa. Kraj ligaškog dijela sa Katarom i finale sa Jadranom u Podgorici 22. decembra, u kom brane pehar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније