Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

29. 08. 2022. 16:55 >> 16:52

UKROPINA NAKON TRIJUMFA:

"Imao sam nekih ishitrenih šuteva, htio da uđem u ritam i osjetim bazen"

Vaterpolo reprezentativac Crne Gore Aleksa Ukropina smatra da je naš nacionalni tim imao dobar meč sa Gruzijom, i da smo i pored osicilacija u trećoj četvrtini lagano priveli utakmicu kraju.

Crna Gora je na otvaranju Evropskog prvenstva u Splitu slavila sa 14:11 protiv Guzije.

"Dobro određena utakmica. Od samog starta je bilo teško taj ritam plivati, ali nametnuli smo naš tempo igre. Eto došli su do jednog gola zaostatka na kraju treće četvrtine ali uspjeli smo da odgovorimo na pravi način i na kraju priveli utakmicu, možemo reći lagano kraju", kazao je naš reprezentativac.

Na konstataciju da bi neki jači rival kaznio tu vrstu osiciklacije, Ukropina se složio, ali da protiv takvih ekipa to neće biti tako. On je i sam "priznao" da je imao neke ishitrene šuteve, ali da je tako htio da "osjeti bazen".

"Pa bi sigurno. U našoj igri je došlo do opuštanja, eto bilo je sa moje strane ishitrenih šuteva, to je da bi se ušlo u neki ritam, da bi se osjetio bazen. To treba iskoristiti ako vodimo velikom razlikom. Protiv ozbiljnijih protivnika to neće biti tako, i te utakmice ćemo pripremati redom", kazao je naš reprezentativac koji se vratio u reprezentaciju nakon propuštenog Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

Za njega, utakmica sa Slovačkom je dobra za uvertiru meča sa Italijom.

"Slovačka će sigruno biti laši protivnik od Gruzije. To će da bude uvertira za Italiju. Potrudićemo se da probijemo plivački da bi protiv Italije bili pravi" kazao je Ukropina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније