Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V. [ Mina ]

03. 07. 2022. 19:47 >> 19:46

SVJETSKO PRVENSTVO

Mladi vaterpolisti u grupi sa Španijom, Južnom Afrikom i Kanadom

Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore (igrači do 18 godina) na Svjetskom prvenstvu u Beogradu nastupaće u D grupi sa Španijom, Južnom Afrikom i Kanadom.

Svjetsko prvenstvo na programu je od 11. do 19. avgusta.

Mlade ajkule osvojile su u četvrtak srebrnu medalju na Mediteranskim igrama.

U A grupi igraće Mađarska, Uzbekistan, Kazahstan, Hrvatska i Kuvajt, a u B grupi Grčka, Holandija, Brazil, Australija i Turska.

U grupi C nalaze se domaćin Srbija, Novi Zeland, Sjedinjene Američke Države i Italija.

Trener Vido Lompar kazao je da je Španija najteži protivnik u grupi.

“Već smo igrali sa njima u polufinalu MI i prilično dobro se poznajemo. Odličan su tim i vjerujem da će naš duel odlučiti o prvom mjestu u grupi”, rekao je Lompar.

Kako je kazao, Kanada i Južna Afrika za njih su trenutno nepoznanica, ali i pored toga vjeruje da su mnogo kvalitetniji od tih reprezentacija.

“Čeka nas mjesec kvalitetnih priprema i motivisani smo u namjeri da ostvarimo dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu", poručio je Lompar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније