Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

O.Z.

10. 02. 2022. 08:31   >>  13:12 5

BEZ DOGOVORA NAKON INCIDENTA

Mirko Vičević napustio Zvezdu

Crnogorski vaterpolo trener Mirko Vičević koji je nedavno preuzeo Crvenu zvezdu, nije više šef stručnog štaba beogradskog kluba, saopšteno je iz beogradskog kluba.

Vičević, svojevremeno jedan od najboljih igrača planete, sa velikim ambicijama i entizijazmom je krenuo put Beograda, odlučan u namjeri da uspješno završi sezonu, da nastavi sa pozicioniranjem Zvezde ne regionalnom i evropskom nivou, ali je vrlo brzo donio odluku da se vrati u Kotor, piše Sport klub.

Sve je počelo tokom nemilih scena na utakmici protiv Šapca, nemilih scena nije bilo na utakmici protiv Steaue u Ligi šampiona, ali su sva dešavanja oko kluba, uticala na prikazanu partiju, pa su izabranici Mirka Vičevića odigrali neriješeno – 10:10 sa timom iz Bukurešta.

Postojala je mogućnost da se dogovor postigne, da legendrani Vičević završi sezonu u Zvezdi, ali od toga nema ništa. Mirko je odlučio da napusti Zvezdu, da se vrati u Kotor, nastavi da razvija Kataro i čeka novi angažman.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније