Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

31. 01. 2022. 18:15 >> 18:17
1

IZBORNA SKUPŠTINA

Đuro Marić ponovo izabran za predsjednika VPSCG

Đuro Marić je ponovo izabran za predsjednika Vaterpolo i Plivačkog saveza Crne Gore.

On je dobio podršku 11 od 12 delegata koji su prisustvovali Izbornoj skupštini.

Predsjednik Skupštine VPSCG biće Mirza Krcić iz Primorca, dok je za potpredsjednika VPSCG izabran Nenad Vukanić, predsjednik VPK Primorac.

"Nastavljamo tamo i gdje smo stali, da radimo na poboljšanju uslova za razvoj vaterpola i plivanja. Pred nama je izuzetno zahtjevna godina, seniore očekuju četiri velika takmičenja, naše mlađe kategorije učestvovaće na tri šampionata, od čega je Crna Gora domaćin prvenstva Evrope za U19 reprezentacije. Naše plivače očekuju brojna takmičenja, od čega izdvajamo evropska i svjetska prvenstva u velikim i malim bazenima. Dakle, izuzetno zahtjevna godina, pogotovo na finansijskom planu, ali se nadamo da ćemo uz pomoć države i sponzora uspjeti da našim sportistima obezbjedimo dobre uslove za rad”, poručio je Đuro Marić.

Podsjetimo, Marić je prvo za predsjednika bio izabran 15. maja prošle godine, ali je nedavno Inspekcija za sport utvrdila nepravilnosti oko zakazivanja Izborne Skupštine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније