Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В.

16. 09. 2022. 17:15 >> 17:11
2

OGLASIO SE NA INSTAGRAMU

Đoković poručio Federeru: Postavio si standarde

Srpski teniser Novak Đoković oglasio se danas na Instagramu povodom vijesti o penzionisanju Švajcarca Rodžera Federera i napisao da "njegova karijera postavila nivo izvrsnosti".

"Rodžer, teško je vidjeti ovaj dan i prenijeti riječima sve što smo zajedno dijelili u ovom sportu. Ostaće u sjećanju više od decenije nevjerovatnih trenutaka i bitaka. Tvoja karijera je postavila nivo šta znači izvrsnost i voditi se integritetom i ravnotežom", napisao je Đoković.

Federer je juče najavio da će se povući iz profesionalnog tenisa po završetku ovogodišnjeg Lejver Kupa.

"Čast mi je poznavati te. Znam da te čekaju nove nevjerovatne stvari, kako tebe tako i Mirku i djecu, sve vaše voljene, a Rodžerovi fanovi imaće još mnogo čemu da se raduju", dodao je Đoković.

Srpski teniser je poželio Federeru i njegovoj porodici "mnogo radosti, zdravlja i blagostanja u budućnosti".

"Radujem se što ćemo proslaviti tvoja dostignuća i vidjeti se u Londonu", napisao je Đoković.

Đoković i Federer su odigrali 50 međusobnih duela, 27 puta je slavio Đoković, a 23 puta je Federer izašao kao pobjednik.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније