Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

J.P.

16. 07. 2022. 16:37   >>  16:42 1

ODUŠEVIO U JEREVANU

Kneževiću titula u dublu, u singlu do polufinala

Crnogorski teniser Simon Knežević u paru sa teniserom Adamom Dudom iz Češke, osvojio je trofej u dublu na turniru u Jerevanu.

Turnir u glavnom gradu Jeremenije Jerevanu, koji u kalendaru Svjetske teniske federacije, Simon Knežević član TK ,,Nikšić" dugo će pamtiti. Danas je stigla vijest da je šesnaestogodišnji Nikšićanin, u paru sa teniserom Adamom Dudom iz Češke, osvojio trofej na ovom prestižnom turniru. U finalu sa 2:0 savladali ruski par Gončarov - Batin.

Knežević je ostavio odličan utisak i u pojedničnjoj konkurenciji, gdje je zaustavljen u polufinalu od Rusa Romana Karlamova. Rus je trinaesti nosilac, a interesantno je da je do polufinala Knežević savladao devetog i trećeg nosioca turnira.

On će turnir pamtiti, i po tome što je prvu noć u Jerevanu proveo u hotelskom parku.

Knežević je prethodne nedjelje učestvovao na turniru u Grčkoj na kojem je takođe stigao do polufinala. Iz Atine putovao u kasnim satima u ponedjeljak 11. jula i u hotel stigao nešto poslije ponoći 12. jula. U hotelu mu je rečeno, da njegova rezervacija teče tek od 10 časova i da su sve sobe pune do jutra. Knežević je noć proveo u fotelji ispred recepcije, odnosno na klupi u hotelskom parku, otišao na prvi meč i pobijedio. Uzimajući uslove koje ima on u odnosu na njegove rivale, Knežević je praktično fenomen. Knežević je sam putovao za Jerevan. Praktično sve njegove odlaske na turnire finansira njegova porodica, ali treba istaći da su ovoga puta imali i veliku pomoć od kompanije "Antares Consultant".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније