Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

22. 06. 2022. 21:50   >>  21:51

EGZIBICIONI TURNIR

Đoković ubjedljiv protiv Ože-Alijasima u Harlingemu

Srpski teniser Novak Đoković pobijedio je danas Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 2:0 po setovima 6:2, 6:1, u egzibicionom meču u Harlingemu u Londonu.

Trenutno treći teniser svijeta do pobjede nad Kanađaninom, devetim na ATP listi, stigao je poslije sat i 12 minuta igre.

Đoković je pokazao da se nalazi u odličnoj formi pred start Vimbldona, a u svom prvom meču nakon Rolan Garosa prepustio je protivniku svega tri gema.

Na turniru "Đorđo Armani klasik" u teniskom klubu Harlingem u Londonu, srpski teniser je pet puta oduzeo servis Ože-Alijasimu, ne dozvolivši ni jedan brejk sa druge strane.

Đoković je postavljen za prvog nosioca na Vimbldonu, a londonski grend slem počinje 27. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније