Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ R:B. ]

22. 06. 2022. 06:35   >>  06:33

NA TERENU NAKON GODINU

Pobjednički povratak Serene Vilijams

Američka teniserka Serena Vilijams pobjedom se juče vratila na teren poslije gotovo godinu dana pauze, pošto je slavila u prvom kolu turnira u Istbornu u konkurenciji dublova.

Vilijams je u paru sa Uns Džabir iz Tunisa slavila protiv Čehinje Marije Buzkove i Sare Soribes Tormo iz Španije sa 2:6, 6:3, 13:11.

Publika je uz ovacije dočekala Amerikanku koja je odigrala svoj prvi meč otkako se povrijedila na prošlogodišnjem Vimbldonu.

Otprilike 90 minuta kasnije, navijači su ponovo bili na nogama slaveći povratničku pobjedu osvajačice 23 grend slem titula.

Vilijams je na prošlogodišnjem Vimbldonu bila prinuđena da se povuče u prvom kolu zbog povrede butine, a turnir u Istbornu joj služi kao priprema za predstojeći Vimbldon.

Nekada najbolja teniserka svijeta trenutno je 1.204 na WTA listi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније