Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ R.B. ]

09. 05. 2022. 09:11 >> 09:14

TURNIR U MADRIDU

Zverev kritikovao ATP organizaciju: Apsolutna sramota

Njemački teniser Aleksander Zverev kritikovao je ATP tur zbog loše organizacije mastersa u Madridu gdje je poražen u finalu, ali je dodao i da bi, i da je bilo drugačije, vjerovatno ponovo izgubio od Španca Karlosa Alkarasa.

U petak i subotu je Zverev igrao posljednje mečeve na centralnom terenu, pa je tako četvrfinale završio oko ponoći, a polufinale jedan sat iza ponoći.

Jučerašnje finale protiv Alkarasa treći teniser svijeta izgubio je poslije samo 64 minuta sa 6:3, 6:1.

"Posao ATP-a je ove nedjelje bio apsolutna sramota. Prvo sam otišao na spavanje u 4.00 ili 4.30 ujutro, a noć kasnije u 5.20", rekao je Zverev.

"Malo sam ljut. Ako odeš na spavanje jedne noći u 4.00, pa sljedeće u 5.00 ujutro, teško je samo buđenje. Mrtav si, a da biste igrali protiv Alkarasa, koji je po meni trenutno najbolji igrač na svijetu, u finalu mastersa, morate da budete najbolji", dodao je 25-godišnji Nemac.

I pored toga, priznao je da možda ne bi pobijedio Alkarasa čak i da je bio odmorniji.

"Čak i svež, vjerovatno ne bih pobijedio Karlosa, ali bi meč bio bolji. Ovo je mogao biti odličan meč. Svi su željeli da vide veliku borbu, tenis na vrhunskom nivou. Ali, ja sam čovjek, nisam robot. Ne mogu da igram na svom nivou kada se to dešava svake večeri", rekao je Njemac.

On je dodao i da se ovo ne događa prvi put.

"U Akapulku (u februaru) sam igrao do 5.00 ujutru, a budan do 8.30. To se dešava svake nedjelje i da budem iskren, malo sam umoran od toga", rekao je Zverev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније