Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B.Č.J. [ Beta ]

16. 03. 2022. 09:51   >>  09:52

SEDMA NA SVIJETU

Badosa pobijedila Fernandes za četvrtfinale Indijan Velsa

Sedma teniserka svijeta Paula Badosa plasirala se noćas u četvrtfinale mastersa u Indijan Velsu pošto je pobijedila Kanađanku Lejlu Fernandes sa 6:4, 6:4.

Španska igračica je do pobjede nad 21. teniserkom svijeta i finalistkinjom prošlogodišnjeg US opena došla za sat i 42 minuta.

Badosa je tako upisala devetu uzastopnu pobjedu na turniru u Indijan Velsu, a aktuelna pobjednica mastersa će u narednoj fazi igrati protiv Ruskinje Veronike Kudermetove.

Kudermetova je sa 7:6, 6:7, 7:5 pobijedila Čehinju Marketu Vondroušovu.

Šesta igračica svijeta Grkinja Marija Sakari je do plasmana među osam najboljih došla, nakon što joj je meč pri rezultatu 4:1 predala Australijanka Darija Sevil.

Naredna rivalka biće joj kazahstanska igračica Elena Ribakina, koja je sa 7:6, 6:2 bila bolja od Švajcarkinje Viktorije Golubić.

U preostala dva četvrtfinala igraće Rumunka Simona Halep i hrvatska teniserka Petra Martić, odnosno četvrta igračica svijeta Iga Švjontek i Amerikanka Medison Kiz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније