Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ M.L.B. ]

21. 02. 2022. 10:26   >>  10:49

NADAL

Bilo bi dobro da Đoković ponovo igra na turnirima

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da bi bilo dobro da Novak Đoković "vakcinisan ili ne" protiv korona virusa ponovo igra na grend slem turnirima.

"Bez obzira da li je vakcinisan ili ne, bilo bi dobro da Đoković ponovo igra na grend slem turnirima. Ako može da igra bez vakcinacije, dobrodošao je", rekao je Nadal novinarima u Akapulku gdje će ove nedjelje učestvovati na turniru.

"To će uticati na njegove rezultate, a nisam siguran da će uticati na grend slemove. Svako donosi svoje odluke i mora da živi s tim", dodao je rekorder po broju grend slem titula.

Đoković, koji će danas na turniru u Dubaiju odigrati prvi meč u 2022. godine, prošle nedjelje je izjavio da je spreman da plati cijenu svojih uvjerenja čak iako bi ga to koštalo učešća na preostala tri grend slem turnira u sezoni.

Srpski teniser će na startu turnira u Dubaiju igrati protiv Italijana Lorenca Muzetija.

Na drugoj strani, šampion Australijan opena se sprema za nastup na jakom turniru u Akapulku.

Pored Nadala, koji će takmičenje početi duelom protiv Amerikanca Denisa Kudle, u Akapulku će igrati i Rus Danil Medvedev, Njemac Aleksander Zverev, Grk Stefanos Cicipas i Italijan Mateo Beretini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније