Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В. [ Beta ]

11. 01. 2023. 18:28 >> 18:24

ODLUKA SAVEZA

Makedonskim rukometašima premija od 60.000 eura za tri pobjede na Svjetskom prvenstvu

Rukometaši Sjeverne Makedonije biće nagrađeni sa ukupno 60.000 eura ako pobjede u sve tri utakmice grupne faze Svjetskog prvenstva, prenijeli su danas lokalni mediji.

Prema odluci Rukometne federacije Makedonije (RFM), za jednu pobjedu u grupnoj fazi izabranici selektora Kirila Lazarova dobiće premiju od 30.000 eura, za dvije 45.000 eura, a za tri 60.000 eura.

Svjetsko prvenstvo u rukometu će se igrati u Poljskoj i Švedskoj od 11. do 29. januara, a reprezentacija Sjeverne Makedonije se nalazi u grupi F sa Norveškom, Holandijom i Argentinom.

Podmlađena makedonska reprezentacija će protiv Norvežana igrati 13. januara, a zatim slijede mečevi sa Holandijom 15. januara i Argentinom dva dana kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније