Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

15. 10. 2022. 13:22 >> 13:22

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Roganović: Biće muška borba u Sarajevu

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Sarajevu sa Bosnom i Hercegovinom (BIH) utakmicu drugog kola kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Crnogorski rukometaši na startu kvalifikacija savladali su u Podgorici selekciju Kosova 29:20, dok je BIH poražena u gostima od Slovenije 28:20.

Selektor Zoran Roganović je, komentarišući igru rivala, kazao da se vidjelo da dosta toga nije štimalo u pojedinim momentima u njihovoj igri.

“Kao, recimo, u našoj, u kojoj se vidi i dobar tajming i saradnja među igračima. Na nekim pozicijama je to izgledalo slabije kod selekcije BIH. Znajući njihovog selektora Irfana Smailagića siguran sam da će dati sve od sebe da budu bolji i da nam pariraju na pravi način”, kazao je selektor Roganović.

On je naglasio da je siguran da će biti “muška utakmica”.

Govoreći o atmosferi u dorani, crnogorski selektor kazao je da očekuje da će domaći tim imati veliku podršku sa tribina, sličnu onoj koju ima Crna Gora kada igra kod kuće.

“Igrači jedva čekaju utakmicu, volimo takve utakmice i da igramo u takvoj atmosferi. Imamo je kod kuće, sada želimo da uživamo malo u nečemu sličnom kada igramo u gostima”, rekao je Roganović.

Duel BIH i Crne Gore u dvorani Mirza Delibašić počeće u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније