Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ RSCG ]

04. 08. 2022. 19:38 >> 20:50

EP U PODGORICI

Mladi rukometaši poraženi od Portugala

Rukometaši Crne Gore porazom su počeli nastup na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina koje se održava u Podgorici. Generacija koju predvode trener Nedim Selmanović i koordinator mlađih selekcija Draško Mrvaljević u okviru grupe A poražena je od Portugala 30:24

Božo Vujović i saigrači poveli su samo na startu, nakon što je Premović u 5. minutu pogodio za 3:2. Portugal je ubrzo preokrenuo i do kraja prvog poluvremena u nekoliko navrata imao i tri gola viška.

I u nastavku meča su Portugalci održavali prednost, a naš tim propustio nekoliko prilika da uhvati priključak i dođe makar do remija.

Radoš Premović je bio najefikasniji u našem timu sa osam golova, dok je Mirko Latković postigao šest.

Glavni cilj našeg nacionalnog tima na smotri 16 najboljih selekcija Starog kontinenta je da sačuva mjesto u A diviziji, odnosno izbjegne posljednja tri mjesta na šampionatu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније