Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

31. 07. 2022. 20:41 >> 20:38

SLIJEDI MEČ SA ŠVEDSKOM

Kadetkinje neriješeno protiv Islanda, prvi remi na SP

Crnogorske kadetkinje igrale su neriješeno protiv Islanda (18:18) u drugom kolu Svjetskog prvenstva za igračice do 18 godina koje se održava u Sjevernoj Makedoniji.

To je prvi remi izabranica trenera Maje Savić nakon što su na startu prvenstva upisale ubjedljivu pobjedu protiv Alžira.

Island je u dva navrata u prvom poluvremenu imao po tri gola prednosti, ali je na velikom odmoru rezultat bio izjednačen – 11:11.

U nastavku je naš nacionalni tim došao do preokreta, uglavnom imao minimalnu prednost, ali je Island dva minuta prije kraja došao do izjednačenja – 18:18, što je ispostavilo se bio i konačan rezultat.

Jelena Vukčević je bila najefikasnija sa pet golova, dok je Nađa Micevski postigla tri. Po dva puta u strijelce su se upisale Ivana Vujadinović, Nikolina Marković i Katarina Šutović.

Mrežu Islanda zatresle su i Maja Ceklić, Mia Ražnatović, Lana Pavićević i Ema Kolić.

Marija Marsenić je imala 11 odbrana.

Crna Gora u utorak će igrati protiv Švedske u posljednjem kolu grupne faze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније