Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V. [ Beta ]

10. 07. 2022. 16:33 >> 16:31

CRNOGORSKI GOLMAN

Mihaljević potpisao za Tineks Prolet

Crnogororski rukometni golman Danilo Mihaljević potpisao je ugovor sa skopskim klubom Tineks Prolet, saopštio je danas makedonski superligaš.

Kako se navodi, 25-godišnji Mihaljević je potpisao jednogodišnji ugovor sa Tineks Proletom, uz mogućnost daljeg produžetka saradnje.

On će pojačati ekipu posle odlaska Janeta Cvetkovskog i činiće golmansku trojku zajedno sa Andrejem Petkovskim i Matejem Ivanovskim.

Mihaljević je igrao za nekoliko domaćih timova, ali i u nekoliko klubova u inostranstvu, kao što su Poreč iz Hrvatske, Željezničar iz Niša, Setubal iz Portugala i Pjotrkovjanin Tribulanski iz Poljske, kao i za sve omladinske selekcije i za A reprezentaciju Crne Gore.

Mihaljević je treće pojačanje Tineks Proleta, posle dolaska makedonskog reprezentativca Tomija Jagurinovskog i Aleksandra Vasilevskog, navodi se u saopštenju skopskog rukometnog kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније