Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ Beta ]

22. 06. 2022. 16:55   >>  16:52

ZBOG DUGOVA PRETHODNOG VLASNIKA

EHF izbacio Vardar iz Lige šampiona

Evropska rukometna federacija (EHF) potvrdila je odluku da skopski Vardar izbaci iz predstojeće Lige šampiona zbog dugova prethodnog vlasnika, prenijeli su danas makedonski mediji.

Prema pisanju portala Sportski.mk, EHF nije dao dozvolu Vardaru za učešće u elitnom evropskom takmičenju uz obrazloženje da već dvije godine pokušavaju da riješe problem neisplaćenih plata bivšim rukometašima.

"Vardar je imao komunikaciju sa EHF kako bi raščistio dugove. Nažalost, klub nije poštovao termine i odlagao je obaveze. Dugovi su djelimično isplaćeni, ali je bilo pokušaja da se preostala plaćanja odlože za sljedeću sezonu. Izvršni komitet je odlučio da Vardar nije poštovao dogovor i da zato ne ispunjava kriterijume za učešće u evropskim kupovima sljedeće sezone", navodi se u saopštenju EHF.

Prvi čovjek Vadara Mihajlo Mihajlovski, koji se nalazi u Kelnu izjavio je da odluku o suspenziji makedonskog i dvostrukog evropskog prvaka iz Lige šampiona EHF nije objavio zvanično i istakao da pokušava da riješi taj problem.

On je za makedonski portal "Sloboden pečat" rekao da ta odluka trenutno nije pravosnažna i da skopski klub pravdu može potražiti na sudu.

"U pitanju su dugovi koje crveno-crni imaju ka nekim bivšim rukometašima, odnosno dugovi koje je ostavio bivši vlasnik Sergej Samsonenko", rekao je Mihajlovski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније