Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

31. 03. 2022. 19:53 >> 19:54

SELEKTOR ZADOVOLJAN ŽRIJEBOM

Roganović: Dobro poznajemo sve protivnike

Selektor muške rukometne reprezentacije Zoran Roganović kazao je da dobro poznaje rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Protivnici "lavova" su Slovenija, Bosna i Hercegovina i Kosovo...

"Sa rivalima se dobro poznajemo, pa sa te strane mislim da ćemo biti spremni za sve njih. Neće biti lako, to je sigurno", rekao je Roganović.

Kazao je da je uz navijače sve mnogo lakše.

"U svakom slučaju, mislim da je ovo dobro i za naše navijače kojima će biti blizu svako gostovanje. Uz podršku navijača siguran sam da ćemo i u ovim kvalifikacaijama napraviti dobar rezultat", istakao je Roganović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније