Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ RTCG ]

05. 03. 2022. 22:04 >> 22:06

POPOVIĆ

"Pribojavala sam se jer sam znala moć Norveške"

Selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović kazala je da se pribojavala današnjeg meča jer je znala koliko je Norveška moćna i koliko naših igračica je van forme ili trenažnog sistema. Kako je rekla, sa samo jednom igračicom u sredini odbrane bilo je nemoguće odgovoriti na fantastičan napad protivnika.

"Uz to, nijesmo imali raspoloženu igračicu u napadu za šuteve sa spoljnih pozicija, dok smo u početku promašili neke šuteve koje nijesmo smjeli. Iako Norveška ima dvije vrhunske golmanke, neke šuteve smo jednostavno morali da realizujemo. I vraćanje u odbranu je moralo da bude bolje, iako smo znali da Norveška kažnjava svaku grešku u napadu. Sve to smo znali, ali jednostavno nemamo kvalitet da u ovom sastavu adekvatno pariramo ovakvom rivalu", kazala je Popović. 

Kako je poručila, i borbenost i karakter koju smo pokazali u Podgorici, danas je izostala, a jasno je da protiv Norveške morate da pružite 200 odsto mogućnosti i budete fokusirani svih 60 minuta, ukoliko želite da ostavite dobar utisak.

"Ne smije da nam se desi da se predajemo prije kraja i to je ono čega želim da se drže sve djevojke u svim narednim mečevima", kazala je Popović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније