Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ B.B. ]

22. 02. 2022. 12:11   >>  12:12

RUKOMETNA REPREZENTACIJA

Drugi trijumf crnogorskih kadeta

Muška kadetska rukometna reprezentacijia Crne Gore savladala je Rumuniju 23:13 (7:4, 7:3 i 9:6), u trećem kolu Mediteranskog prvenstva u Ankari.

Crnogorski rukometaši u tom meču osvojili su maksimalnih pet bodova, dva za pobjedu i po jedan za svaku dobijenu trećinu.

To je drugi trijumf crnogorske selekcije, nakon što su juče slavili protiv Kuvajta 33:19 i izgubili od Egipta 32:20.

Tim koji vode trener Nedim Selmanović i Draško Mrvaljević protiv Kuvajta osvojio je maksimalnih pet, dok je protiv Egipta ostao bez bodova.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Mirko Latković sa devet, Radoš Premović je postigao šest, dok je Edin Beharović četiri puta zatresao protivničku mrežu.

Istakao se i Dejan Čolović sa 11 odbrana.

U drugom meču današnjeg programa, crnogorska reprezentacija će u 17 sati i 45 minuta igrati protiv Grčke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније