Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

31. 01. 2022. 21:54 >> 21:55

SELEKTORU ISTIČE UGOVOR

Kapisoda: Uskoro odluka o saradnji sa Roganovićem

Rukometni savez mora uskoro donijeti odluku da li će produžiti ugovor sa selektorom Zoranom Roganovićem, pošto naše najbolje rukometaše čekaju važne utakmice u predstojećem periodu.

"Lavovi" su na nadavnom Evropskom prvenstvu u Mađarskoj napravili najveći uspjeh na velikim takmičenjima, osvojili su 11. mjesto, sa učinkom od čak tri trijumfa. U prethodnih pet nastupa na EP samo jednom su prošli glavnu rundu, i to 2008. godine, i imali svega jednu pobjedu u 18 utakmica.

Baraž za Svjetsko prvenstvo protiv boljeg iz dvomeča između Grčke i Bosne i Hercegovine je u aprilu, a status selektora Roganovića tek treba da bude riješen.

"Još uvijek traje ugovor selektoru Zoranu Roganoviću, kada mu istekne opet ćemo razgovarati, vidjeti da li nam se poklapaju planovi. I prošle godine smo pravili ugovor koji je trajao godine, imao još malo vremena , ali sigurno da u neko najskorije vrijeme moramo donijeti odluku, jer čekaju nas vrlo važne utakmice", kazao je predsjednik Rukomentnog saveza Petar Kapisoda u emisiji "Naglas" na TVCG.

"Lavovi" imaju priliku da izbore drugo učešća na planetarnim smotrama, nakon jedinog učešća koje su imali 2013. godine na prvenstvu u Španiji.

"Mislim da bi se plasman na Svjetsko prventsvo nadovezao na uspjeh sa šampionata Evrope i to bi bila sjajna godina za naš rukomet", dodao je Kapisoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније