Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

30. 10. 2021. 21:26   >>  21:27 1

PONOSNA NA DJEVOJKE

Popović: Obećale smo borbu, tako smo i igrale

Trener rukometašica Budućnosti Bojana Popović smtra da ima razloga da bude ponosna uprkos novom porazu u Ligi šampiona.

Rukometašice Budućnosti poražene su danas u Podgorici od mađarskog FTC-a 30:26 (13:13), u utakmici šestog kola A grupe Lige šampiona.

"Obećale smo borbu 60 minuta, tako smo i igrale sve vrijeme. Nije jednostavno, posljednjih 10 minuta smo pale, jer su glavne igračice ušle u fazu umora, naravno da su neke situacije teže rješavale. Jedna akcija nam je pravila probleme, to na kraju nismo uspjele da riješimo, ali mislim da smo u napadu kvalitetno gradile šanse. Iz nekih smo dale golove, iz nekih dobro šutnule, ali nismo pogodile i tu se FTC odvojio na četiri razlike", izjavila je Popović nakon meča.

Ona je ocijenila da bi trebalo da budu ponosni.

"Možemo da vidimo da tim iz utakmice u utakmicu gradi nešto i polako dolazi do igre koja bi trebalo da bude sve bolja i bolja. Ovo je proces, samo bi trebalo da svi budemo ponosni. Ne mogu da budem ni presrećna, jer mislim da smo mogle da uzmemo dva boda da smo u nekim odbrambenim situacijama u posljednjih 10 minuta bolje reagovale, a ni u napadu nismo bile baš koncentrisane. Idemo dalje da radimo, stvarno sam ponosna na mladi tim koji nastupa iz utakmice u utakmicu sa ovakvom energijom. Nije lako poslije svih tih poraza izlaziti iz svega, ali su one svjesne gdje su i šta su, i da bi trebalo da grade sebe. Samo da idu naprijed i postaju bolje i bolje, to mi je važno", zaključila je Popović.

Matea Pletikosić je takođe kazala da je ponosna na današnju igru.

"Pokazale smo veliki karakter i odlučnost i u napadu i u odbrani, da pravimo faulove, da se borimo jedna za drugu. Srećna sam i ponosna, nadam se da ćemo nastaviti da gradimo ovo kao danas, da nastavimo ovako i na narednim utakmicama", kazala je Pletikosić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније