Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Мина [ R.B. ]

18. 04. 2023. 07:16 >> 11:35

FINALE PLEJ-OFA

Danas četvrti duel Budućnost voleja i Budve

Odbojkaši Budućnost voleja i Budve odigraće danas u Podgorci četvrtu utakmicu finala plej-ofa prvenstva Crne Gore.

Budva nakon tri odigrana meča vodi 2:1 u pobjedama.

“Što se tiče četvrte utakmice, u nju ulazimo najmotivisanije do sad, jer imamo prvu meč loptu. Utakmica će sigurno biti teška i neizvjesna kao i sve do sada. Posijle dobro odigrane treće utakmice u kojoj smo smo napokon pobijedili na domaćem terenu i poveli u finalnoj seriji imamo dodatan motiv da idemo u Podgoricu po titulu” istakao je korektor Budve, Aleksandar Gmitrović.

Budućnost je prvi duel dobila u gostima 3:1 (25:22, 29:27, 12:25 i 28:26), dok su naredna dva pripala Budvanima - 3:2 (15:25, 28:26, 28:26, 25:27 i 15:8) u dvorani Morača i pred svojim navijačima 3:1 (25:23, 21:25, 25:22 i 25:15).

"Očekuje nas teška utakmica u Podgorici, s obzirom da Budva ima pobjedu više od nas. Sigurno da u ovaj meč ulazimo maksimalno motivisani i spremni da odvedemo seriju u petu utakmicu” kazao je kapiten Budućnosti, Nikola Radović.

U finalu igra se na tri dobijena meča.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Trofej brani Budva, koja je posljednje četiri godine bila najbolja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније