Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н.Р. [ Mina ]

01. 03. 2023. 14:31   >>  14:25

PARASNOUBORDER

Šibalić peti na Evropskom kupu u San Pelegrinu

Crnogorski parasnouborder Andrej Šibalić kao petoplasirani završio je nastup u snoubord krosu na Evropskom kupu u italijanskom San Pelegrinu.

Šibalić se takmičio u kategoriji LL2.

On je u kvalifikacijama imao četvrti rezultat, dok je u finalu završio na petom mjestu.

Šibalića u San Pelegrinu sjutra očekuje zvanični trening, a u petak i nastup u banked slalomu.

Crnogorski parasnouborder nastupom u San Pelegrinu počeo je završne pripreme za nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će od 9. do 17. marta biti održano u španskoj La Molini.

Šibalić je u parasnoubordu debitovao krajem novembra 2021. godine u holandskom Landgrafu, gdje je i osvojio prve bodove u Evropskom kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније