Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш. [ Mina ]

08. 02. 2023. 14:35 >> 14:34

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH

Za izgradnju balon sale u Andrijevici 50 hiljada eura

Ministarstvo sporta i mladih za realizaciju projekta izgradnje balon sale u Andrijevici opredijelilo je finansijsku podršku u iznosu od 50 hiljada eura, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević i vršilac dužnosti direktora u Direktoratu za sport, Zoran Jojić, boravili su danas u radnoj posjeti opštini Andrijevica, gdje ih je ugostio predsjednik Opštine, Željko Ćulafić.

Sastanku su prisustvovali i Vladimir Vojvodić, samostalni savjetnik u Direkciji za sportsku infrastrukturu i Jakov Kuč, službenik za javne nabavke.

Tokom sastanka bilo je riječi o konkretnim projektima iz sportske infrastrukture, ali i stvaranju preduslova za otvaranje omladinskog servisa.

"Imajući u vidu da se opština Andrijevica suočava sa problemom nedostatka sportske sale, zbog čega su sportisti iz ove opštine bili prinuđeni da za potrebe održavanja treninga i utakmica putuju u druge opštine, Ministarstvo je za realizaciju projekta izgradnje balon sale opredijelilo finansijsku podršku u iznosu od 50 hiljada eura", piše u saopštenju.

Očekuje se da će Uprava za kapitalne projekte, nakon što se stvore neophodni preduslovi, tokom drugog kvartala krenuti u proceduru realizacije tog projekta.

"Nakon sastanka ministar Lalošević i predsjednik Ćulafić, obišli su prostor gradske teretane, za koji je u prethodnom periodu Opštini Andrijevica opredijeljena finansijska pomoć u iznosu od 15 hiljada eura", piše u saopštenju.

Navodi se da je dogovoren nastavak podrške u vidu nabavke nedostajućih sprava i rekvizita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније