Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

О.З.

18. 09. 2022. 08:55   >>  08:52

NAJAVIO NOVI SPEKTAKL

Pobjeda Kanela na kraju trilogije sa Golovkinom

Meksički bokser Saul Kanelo Alvares (32) sinoć je novom pobjedom zaključio trilogiju borbi s kazahstanskim borcem Genadijem Golovkinom (40).

Prvi meč ova dva rivala bio je neriješen, a u druga dva je za mnoge najbolji bokser svijeta van teške kategorije slavio odlukom sudija. Vrijedi podsjetiti da su prve borbe završile kontroverzom jer su mnogi smatrali da su obje trebale da pripadnu Golovkinu.

Ipak, sinoćnja odluka sudija je zasluženo bila jednoglasna (116-112, 115-113, 115-113) pa je Alvares stigao do 58. pobjede u karijeri u kojoj još ima dva remija i dva poraza.

Alvaresu je ova pobjeda mnogo značila budući da je u svojoj prošloj borbi doživio jedan od rijetkih poraza u karijeri od Dimitrija Bivola.

Meksikanac je očekivano nakon borbe rekao da sada želi revanš upravo s Bivolom.

"Naravno da želim revanš s Bivolom, ali moram prvo da odmorim i dam tijelu šansu za oporavak. Što se trilogije tiče, dali smo navijačima tri veoma dobre borbe", poručio je Alvares pa se zahvalio svom rivalu.

Inače, Alvares je najavio da će prvo ići na operaciju na lijevoj ruci pa tek onda razmišljati o novom ulasku u ring.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније