Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

23. 08. 2022. 13:31   >>  13:29

BOLT KAO DŽORDAN

Najbrži čovjek svih vremena želi da patentira svoju pozu

Jedan od najboljih svjetskih atletičara svih vremena i rekorder na 100 i 200 metara Usein Bolt želi da svoju prepoznatljivu pozu koju je pravio prilikom svake pobjede zaštiti kao logo.

Pozu u kojoj se Bolt naginje prema nazad i s rukama podignutim usmjerenim ka gore, gdje je jedna ruka ispružena, a druga savijena, Jamajčanin će probati da zaštiti i već je podnio zahtjev prošle sedmice u SAD.

Američka Kancelarija za patente, žigove i intelektualnu svojinu je potvrdila da je dobila zahtjev od Bolta 17. avgusta.

IDeja najbržeg čovjeka u istoriji je da svoj logo koristi na brendiranju sportske odjeće, sunčanih naočara, nakita, torbi ali i restorana i sportskih barova.

Svakako najpoznatije svjetska silueta koja je brendirana je ona od Majkl Džordana, koju jedna od najboljih košarkaša svih vremena koristi na svojoj modnoj marki koja je nastala u korelaciji sa brendom "Najki".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније