Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Mina [ I. P. ]

17. 07. 2022. 20:37   >>  20:34

U BUGARSKOJ

Crnogorskim džudistima srebrna medalja

Seniorska džudo reprezentacija Crne Gore kao drugoplasirana završila je nastup u ekipnom dijelu Balkanskog prvenstva u Bugarskoj.


Crnogorski džudisti su u Pazardžiku, u finalnom meču, poraženi od Bosne i Hercegovine.

Bronzano odličje pripalo je domaćoj reprezentaciji.

"O kakvom se rezultatu radi najbolje govori podatak da su naši takmičari iza sebe ostavili reprezentacije kao što su Turska, Bugarska, Rumunija", saopšteno je iz Džudo saveza.

Crnogorski džudisti nastup u pojedinačnom dijelu šampionata završili su sa sedam medalja - po dvije zlatne i bronzane i tri srebrne.

Prvakinje Balkana postale su Tamara Gardašević (do 63) i Jovana Peković (do 78), srebrne medalje osvojili su Ivana Šunjević (do 63), Nikola Gušić (do 90) i Slobodan Vukić (preko 100), a bronzane Elma Ličina (do 57) i Novo Raičević (do 90 kilograma).

Meč za medalju, zbog povrede, predao je Petar Radović (do 60). Kao petoplasirani završili su i Stevan Nikčević (do 73) i Nikola Gardasević (do 81).

Šampionat u Bugarskoj okupio je borce iz Turske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Bugarske, Grčke, Makedonije, Kosova, Albanije, Kipra i Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније