Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

M.M.Lj. [ Mina ]

08. 04. 2022. 13:29 >> 13:30

MEĐUNARODNI TURNUR

Crnogorski karatisti na turniru u Čačku

Crnogorski karate na tradicionalnom međunarodnom turniru Zlatni pojas, sjutra u Čačku, predstavljaće 13 takmičara - pet u katama i osam u borbama, saopšteno je iz Karate saveza.

Selektorke u katama Tijana Popović i Milena Milačić za nastup u Čačku odredile su Biserku Radulović, Vladimira Mijača, Kenana Nikočevića, Arijana Kočana i Filipa Bakića.

U borbama, u ženskoj konkurenciji, odlukom selektora Žarka Rakovića nastupiće Anja Jović (do 50), Marina Raković (do 68) i Vasilisa Bujić (preko 68).

Za nastup je bila najavljena i Anđela Ivanović (do 55), ali je zbog povrede leđa morala da odustane.

Selektor u borbama za muškarce Almir Cecunjanin zbog povreda nije mogao da računa na najjači sastav, pa je u Čačak otputovao podmlađeni tim - Lazar Jovović (do 75), Nenad Dulović (do 75), Vasilije Mićunović (do 84), Nemanja Jovović (preko 84) i Ilija Radonjić (preko 84).

Cecunjanin, Popović i Milačić u Čačku debitovaće u ulozi selektora seniorske reprezentacije.

Delegaciju Karate saveza predvodiće predsjednik Tehničkog komiteta Miodrag Radunović i sekretar Veljko Brnović.

Pravdu će na turniru dijeliti sudija Dragan Ćirović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније