Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V. [ MINA ]

27. 03. 2022. 16:33   >>  16:35

POK

Đurović srebrni u Splitu

Talentovani crnigorski plivač Andrija Đurović osvojio je srebrnu medalju na međunarodnom sankcionisanom paraplivačkom mitingu u Splitu.

On je do odličja došao u disciplini 50 metara prsno u vremenu 43,2 sekunde, u spojenim kategorijama.

Đurović je u najkraćoj dionici bio šesti u plivanju leđno, dok je sedmo mjesto osvojio slobodnim stilom.

Na 100 metara delfin zauzeo je šesto mjesto.

Sa novim ličnim rekordom, minut, 59 sekundi i 48 stotinki, Iskra Dedivanović je bila sedma u trci na 100 metara leđnim stilom, dok je 13. mjesto osvojila na 50 metara slobodno.

U klasi S1, Nikola Đukić je bio ispod svog rekorda i zauzeo je 44. mjesto u spojenim kategorijama na 50 metara slobodno.

Takmičenje je održano na bazenu Sportskog centra Poljud, a organizator bio je Hrvatski paraolimpijski odbor, uz tehničku podršku Hrvatskog plivačkog saveza osoba sa invaliditetom, kao i Sportskog saveza osoba s invaliditetom grada Splita i lokalnog plivačkog kluba Cipal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније