Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Mina ]

04. 12. 2020. 14:33 >> 15:47

BOKSERSKA REVIJA U NJEMAČKOJ

Odgođen meč Radoševića za mart

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević neće nastupiti na bokserskoj reviji u Njemačkoj, a na povratak u ring sačekaće do marta naredne godine, saopšteno je iz njegovog štaba.

Navodi se da je Feliks Šturm, koji zajedno sa Ismailom Ozenom Otom organizuje bokserski spektakl, obavijestio Radoševića da će, zbog složene epidemiološke situacije usljed pandemije koronavirusa, na reviji nastupiti samo domaći takmičari.

Navodi se da bi zbog mjera njemačkih vlasti svi takmičari sa strane morali da budu deset dana u karantinu.

"Već mjesec i po sam u jakom treningu i iskeen da budem radovao sam se povratku u ring. Moj prijatelj Feliks Šturm, obavijestio me je da po dolasku u Njemačku moram biti izolovan deset dana. To je naravno veliki problem, jer praktično pred meč gubite deset dana treninga i onda je nemoguće na pravi način ući u ring. Baš zbog toga nastupiće samo njemački borci, jer niko od takmičara sa strane nije prihvatio da bude u karantinu", objasnio je Radošević.

Crnogorski bokser, koji je 7. decembra prošle godine u njemačkom Hemelnu slavio protiv Isama Asabova, dobio je poziv da bude dio bokserskog spektakla u Njemačkoj, što je ujedno trebalo da predstavlja početak saradnje crnogorskog boksa i njemačkih organizacija.

Šturm, od kojeg je Rado bokser poražen 2013.godine u odlučujem meču za napad na titulu prvaka svijeta IBF verzije, najavio je novi spektakl.

"Postigli smo dogovor da se organizuje meč u martu ili aprilu naredne godine, a ostaje da se vidi da li će se ta revija organizovati u Njemačkoj ili da u Podgorici napravimo bokserski spektakl", kazao je Radošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније