Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

26. 02. 2023. 22:04 >> 22:01
1

NAKON PLASMANA NA SP

Radović: Odigrali smo odličnu utakmicu

Selektor crnogorskih košarkaša, Boško Radović kazao je nakon trijumfa nad Češkom u Podgorici da je ovo način na koji želi da reprezentacija igra u budućnosti.

"Mi smo večeras odigrali jednu utakmicu od početka do kraja na jednom vrhunskom nivou, ovo je ono kako želim da igramo, čvrsta odbrana, disciplinovan napad, zaustavili smo njihove tranzicije, šut za tri poena.Čestitao bih mojim igračima koji su bili tu zadnje dvije godine u ovim prozorima.Zahvalio bih se ovoj divnoj publici koja je napunila dvoranu uprkos lošem vremenu i došla da nas podrži i da nam da snagu da izborimo plasman na Svjetsko prvenstvo" kazao je Radović.

Selektor Radović je izdvojio Kendrika Perija, koji je još jednom pokazao izuzetnu prvirženost crnogorskom dresu.

„Nikada nisam nekog igrača posebno kritikovao ili pohvalio, uvijek sam se trudio da pričam grupno, jer te stvari, i dobre i loše, radimo u svlačionici. Neće mi se naljutiti ostali, moram da istaknem Kendrika, koji je odigrao petu utakmicu u 10 dana, i to ne neke bezveze, nego je svaka bila malo finale, a jedno i finale Kupa kralja. I ovo je bilo finale, uspješno smo ga riješili zajedno sa njim. Njemu sve čestitke i zahvalnost što se uopšte pojavio i odigrao dva meča na visokom nivou”, istakao je Radović.

Crna Gora je pobjedom nad Češkom osigurala drugi nastup na Svjetskim prvenstvima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније