Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

26. 02. 2023. 21:32 >> 21:40

NAKON PLASMANA NA SP

Nikolić i Ivanović: Veliki uspjeh, hvala publici

Najbolji crnogorski košarkaši rutinski su pobijedili Češku i izborili drugo Svjetsko prvenstvo u istoriji. Centar reprezentacije Zoran Nikolić istakao je da je ovo veliki uspjeh.

"Kao što znate, veliki uspjeh za nas, to je bio cilj koji smo zacrtali, na kraju smo uspjeli, mislim da smo svi večeras uživali i publika i mi. Znali smo da neće biti lako, ali na kraju smo uspjeli, uz pomoć ove odlične publike u dvorani koja je bila sjajna. Imali smo taj meč sa Bosnom i Hercegovinom, nismo odigrali kako smo željeli, imali smo neki pad u igri. Ovih par dana poslije utakmice u Tuzli smo se skupili i samo razmišljali o duelu sa Češkom. Znali smo da neće biti lako, Češka je bila bez šansi za plasman, igrala je rasterećeno, što je mogla biti opasnost za nas, ali na kraju smo uspjeli da slavimo i plasiramo se na Svjetsko prvenstvo", kazao je Nikolić. 

U duelu sa Češkom nakon duže pauze zbog povrede vratio se Nikola Ivanović.

"Od početka smo znali šta želimo, bili bolja ekipa, apsolutno kontrolisali sve što se dešavalo na terenu, ozbiljno shvatili meč koji je mnogo teško bilo igrati jer je duel koji mora da se pobijedi po svaku cijenu. Uspjeli smo da iskontrolišemo, da svih 40 minuta držimo kontrolu svega što se dešavalo na terenu. Ogroman uspjeh, velika pobjeda, veliki rezultat i zaslužen plasman na Svjetsko prvenstvo", istakao je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније