Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ MINA ]

17. 01. 2023. 14:38 >> 14:34

EVROKUP

Budućnost Voli protiv Šljonska

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici protiv poljskog Šljonska iz Vroclava u 11. kolu B grupe Eurokupa.

Budućnost je prvi duel u Vroclavu dobila 98:58, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila je šest pobjeda.

Ekipa iz Poljske upisala je samo jednu pobjedu.

Trener Vladimir Jovanović kazao je da očekuje još jednu zahtjevnu utakmicu, navodeći da je poljski predstavnik pretohdno kolo odigrao protiv Gran Kanarije.

"Bez obzira na njihov plasman u Eurokupu, radi se o ozbiljnom timu, koji ove i prethodne sezone dominira u poljskom prvenstvu. Mi smo prvu utakmicu odigrali jako dobro, kada je riječ o intenzitetu i odnosu prema igri. Sada nas opet očekuje zahjtevna utakmica", rekao je Jovanović.

Govoreći o duelu u prošlom kolu, kazao je da se Šljonsk nije predavao i da je od Gran Kanarije izgubio u posljednja tri-četiri minuta.

"Očekujem da budu silno motivisani. Na nama je da trening pred utakmicu iskoristimo na najbolji način, da se pripremimo i odigramo jednu dobru utakmicu", poručio je Jovanović.

Duel u dvorani Morača počeće u 18 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније