Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

20. 12. 2022. 15:16 >> 15:13

TRENER BUDUĆNOST VOLIJA

Jovanović: Moraćemo da presložimo redove, i da momci preuzmu dio Kabinih minuta

Trener košarkaša Budućnost Volija, Vladimir Jovanović, kazao je da njegov tim sjuta očekuje duel sa najboljom ekipom u grupi. 

"Sada možemo reći da je završetak prvog dijela grupne faze Evrokupa gdje je definitivno Turk Telekom lider i najbolja ekipa. Dosadašnjim igrama i u Evrokupu i u turskom prvenstvu, gdje su u jakoj konkurenciji, prije svega mislim na Fenerbahče i Efes, drže prvo mjesto", kazao je Jovanović.

On se osvrnuo na roster turske ekipe.

"Radi se o jako kvalitetnom sastavu, vođeni sa dva iskusna američka igrača - Tejlora i Granta. Sigurno će u sjutrašnjoj utakmici naš cilj biti da zaustavimo njih dvojicu ali i trećeg igrača, centra Džonsa, koji je jako dobar igrač. Zbog svih problema koje imamo, tj. neigranje Kabe na prošlom meču, zbog virusa koji je dobio na meču sa Gran Kanarijom, moraćemo da presložimo redove i da drugi momci preuzmu dio njegovih minuta ali i dio odgovornosti. Nadam se da ćemo u tome i uspjeti", kazao je trener našeg predstavnika u Eurokupu.

Da neće biti lako svjestan je i košarkaš Aleksa Ilić koji smatra da "plavo-bijele" sjutra očekuje težak meč sa Turk Telekomom.

"Sjutra nam u goste dolazi ekipa Turk Telekoma, možda jedna od najboljih ekipa u našoj grupi. Za nas će sigurno biti težak meč jer dolazi u našem teškom rasporedu, ovaj mjesec smo imali veliki broj utakmica. Turk Telekom je ekipa koja se nalazi u pobjedničkom ritmu, nanizali su dosta pobjeda i u domaćem šampionatu i u Evrokupu ali smo se i mi malo podigli igrački. Očekujem težak meč ali kao domaćini moramo ići na pobjedu kao i u svakom meču do sad", kazao je Ilić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније