Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

15. 11. 2022. 21:03   >>  21:02 1

POJAČANE NA PLEJU

Ludovik novi igrač Podgorice

Bejhurst Ludovik novi je član Košarkaškog kluba Podgorica.

Podgorica je zbog problema na poziciji 1 neposredno pred prvi turnir ABA 2 lige angažovala Slovenca Domena Bratoža, a samo par dana uoči drugog “balona” drugog po kvalitetu regionalnog takmičenja naš tim dobio je novo pojačanje na poziciji organizatora igre.

Ludovik (172, 1999) je nekadašnji mladi reprezentativac Francuske, koji ie sezonu počeo u Antibu. Prošle sezone bio je član Nansija, a tokom karijere nastupao je još za Limož i Strazbur.

Četiri sezone igrao je FIBA Ligu šampiona, a tokom 2019/2020 godine nastupao je u Evrokupu.

Sa reprezentacijom Francuske do 20 godina na prvenstvu Evrope 2019.godine osvojio je četvrto mjesto.

-Veoma sam srećan i uzbuđen što ću igrati za Podgoricu. Ukazala se šansa da igram van Francuske u klubu koji ima dobar projekat. Dobro poznajem trenera Nebojšu Bogavca i to je jedan od razloga zašto sam se odlučio za ovaj potez da iz Francuske dođem u Podgoricu. Znam da je klub ambiciozan, da ima dobru organizaciju i to je uticalo na moju odluku da potpišem – kazao je za klupski sajt Ludovic.

Prije Ludovica Podgorica je za ovu sezonu potpisala Domena Bratoža, dok su još ranije stigli Jovan Vojinović, Viktor Vujisić, Selim Fofana, Mladen Vujić, Filip Anđušić i Danilo Brnović.

Podgoricu u ponedjeljak u Sarajevu očekuje prvi meč na drugom turniru ABA 2 lige, gdje će u okviru 3.kola igrati protiv Krke, koja je jedan od favorita za prvo mjesto. Tokom sedmodnevnog turnira u Sarajevu Podgorica će igrati još protiv Sloge iz Kraljeva i domaćina, ekipe Sparsa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније