Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

04. 11. 2022. 17:22 >> 17:21

KRILNI CENTAR BUDUĆNOSTI

Vajt: Da se vratimo protiv Igokee na pobjedničke staze u ABA ligi

Meč sa Igokeom je veoma važan za nas jer želimo da se vratimo na pobjedničke staze i u ABA ligi, kazao je pred derbi meč šestog kola ABA lige, košarkaš Budućnost Volija Eron Vajt.

On je podsjetio da su košarkaši Budućnosti već desetak dana van Podgorice, te da će Igokea biti njihovo treće vezano gostovanje.

"Na putu smo skoro 10 dana i želimo da ovaj ciklus prije pauze završimo jako i sa pobjedom. Ekipa Igokee iako je vezala dva poraza odigrala je odlične utakmice protiv jakih protivnika. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetno, fokusirano i započeti novi pobjednički niz", kazao je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније