Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

О.З.

25. 10. 2022. 06:35 >> 06:39

OBRADOVIĆ U "TOPOLICI"

"Nevjerovatno sa kakvom ljubaznošću nas braća Pavićević dočekuju"

Košarkaši Partizana pobijedili su sinoć Mornar u četvrtom kolu ABA lige u punoj dvorani "Topolica" sa 83:62.

Izabranici Željka Obradovića meč su prelomili furioznom serijom u drugoj četvrtiini, da bi na odmor otišli sa suficitom od 19 poena – 46:27.

"Prvenstvo, da se zahvalim braći Pavićević. Ovo je nevjerovatno sa kakvom ljubaznošću nas oni dočekuju. Hvala i navijačima jer smo uživali u ovom ambijentu večeras u "Topolici". Zadovoljan sam pobjedom, ali nisam zadovoljan nekim krupnim greškama koje smo pravili u drugom poluvremenu. Analiziraćemo ih, naravno", rekao je Obradović nakon meča.

Mornar je u režiji Vladimira Mihailovića prijetio, ali je Partizan bez većih problema opravdao ulogu favorita u Baru.

"Mi smo igrali onoliko koliko nam je Partizan dopustio. Naše glavne napadačke opcije (Rasel i Mihailović) zaustavljeni su, nisu uspjeli da daju svoj doprinos. Žao mi je što su mnogi momci "pregoreli" u ovakvom ambijentu, jer znam da su mogli da pruže mnogo više", izjavio je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније