Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

20. 10. 2022. 15:21   >>  15:21

ABA 2 LIGA

Podgorica večeras sa Zlatiborom, Anđušić: Očekuje nas teška utakmica

Košarkaši Podgorice večeras (21h) igraju protiv Zlatibora drugi meč u novoj sezoni ABA 2 lige.

Podgorica je na startu prvog turnira, koji se održava upravo na Zlatiboru, poražena u dramatičnom finišu od Sutjeske (64:61), dok je prošlosezonski šampion ABA 2 lige u prvom kolu lako savladao Slogu iz Kraljeva 87:67.

"Očekuje nas teška utakmica. Igramo protiv domaćina i prošlogodišnjeg šampiona drugog po kvalitetu regionalnog takmičenja. Zlatibor i ove sezone ima velike ambicije, tako da smo svjesni da nas čeka težak posao. Imamo dosta informacija o rivalu, znamo da je Zlatibor iskusna ekipa sa dobrim individualcima, a to su dokazali na startu, kada su bez problema stigli do pobjede", kazao je centar Podgorice Filip Anđušić.

Rođeni Pljevljak, koji je ljetos osvojio srebro sa mladom reprezentacijom Crne Gore na prvenstvu Evrope, svjestan je šta je obaveza.

"Na nama je da, bez obzira na poraz u neizvjesnom meču u prvom kolu od Sutjeske, uđemo u utakmicu motivisani i sa velikom željom za pobjedom", naglasio je Anđušić, koji će protiv Zlatibora imati priliku da postigne prve poene za Podgoricu u ABA 2 ligi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније