Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 09. 2022. 15:10   >>  15:12

"STUDENTI" NA TEŠKOM GOSTOVANjU

Žakelj: Zadar iskusna ekipa, moramo da zadržimo energiju od prošle sezone

Košarkaši SC Derbija sjutra gostuju Zadru na otvaranju nove sezone u Admiralbet ABA ligi. Trener "studenata" Andrej Žakelj kazao je da će trebati još više rada i stpljenja da bi se ponovio plasman od prethodne sezone kada je osvojeno sedmo mjesto.

U odnosu na prošlu sezonu nema Kenana Kamenjaša, Erika Nila i Džastina Edvardsa, a stigli su Loren Džekson, Mateo Drežnjak, Demir Dogan, Ilija Goranović i Danilo Tasić.

"Sa još mlađim timom nego prošle godine krećemo u sezonu i trebaće nam više stpljenja i još više rada. Krećemo protiv Zadra koji je skupio iskusnu ekipu koja ima kvalitet, što su pokazali i u pripremnom periodu, u kojem su dobili neke dobre timove. Moramo imati fokus na najvišem nivou i da odgovorimo energijom koja nas je krasila prošle sezone, da bi došli do pozitivnog rezultata", rekao je u najavi meča trener SC Derbija Andrej Žakelj.

Centar Andrija Slavković je svjestan da "studente" čeka težak posao u Zadru.

"Čeka nas teško gostovanje protiv ekipe Zadra već na početku sezone. Zadar je odlična timska ekipa koja igra sa dosta slobode u napadu što nam može stvoriti dosta problema. Skautirali smo ih, pričali smo o njima, ali mislim da treba da se posvetimo nama i našoj igri. Odradili smo odlične pripreme, naporno smo trenirali, fizički smo spremni i siguran sam da u petak veče najviše stvari zavisi od nas i naše igre", poručio je Slavković

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније