Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Т.Г.

18. 09. 2022. 18:45 >> 18:48
1

RADOVIĆ ISTAKAO

"Crna Gora ispunila svoj cilj, Francuska favorit u finalu"

Smatram da smo prikazali jednu dobru igru, i odigrali dobar turnir od početka turnira protiv Turske, pa sve do meča sa Njemačkom, istakao je selektor reprezentacije Crne Gore Boško Radović povodom izdanja njegove selekcije na Eurobasketu.

"Igrali smo dobru košarku i smatram da je ovo naš trenutni maksimum. Uz veću dozu sreće smo mogli biti na loptu od prolaska protiv Njemaca. Svakako, zadovoljni smo ostvarenim. Napravili smo dobar rezultat", istakao je Radović za portal Flouter.

On je naveo da ne zna kakva su bila očekivanja javnosti prije turnira, te da su se čitavo ljeto pripremali za ono šta slijedi.

"Naš potajni cilj je bio prolazak grupe, a to je vjerovatno javnost i očekivala. Definitivno smo pokazali da nam je mjesto bilo na ovom Evropskom prvensvtu, a prolaskom grupe smo to i dokazali”, istakao je Radović.

Naveo je da ga je prolaskom u polufinale Poljska je najviše iznanadila, jer ih niko iako su vrlo ozbiljan tim nije vidio u završnici.

"Negativno su nas sve iznenadila ispadanja Srbije, zatim Slovenije i Grčke, odnosno favorita na papiru. Rekao sam u par navrata da je ovo vrlo ozbiljno prvenstvo, po jačini jedno od boljih u posljednjih desetak godina. Svi su imali podjednake šanse i niko nije bio za potcenjivanje", naveo je Radović.

On je istakao da je svako je morao da da 100% kako bi došao do pobjede, bez obzira na sastav protivnika.

"To su nam najbolje pokazale selekcije Italije i Poljske,” naveo je Radović.

Istakao je da je Francuska je sastavljena od zvijezda Evrolige i NBA lige., ali da smatra da su obje ekipe zaslužile finale.

"U finalu bih dao prednost reprezentaciji Francuske", zaključio je Radović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније