Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R.

10. 09. 2022. 20:08 >> 20:58
1

RADONČIĆ PONOSAN NA SAIGRAČE

"Očajan sudijski nivo na turniru, dali smo 100%"

Mi smo presrećni što smo ovako završili, znajući da možemo da igramo sa Njemcima, poručio je košarkaški reprezentativac Crne Gore Dino Radončić, dodajući da ostaje žal.

Muška košarkaška reprezentacija Crne Gore u osmini finala završila je nastup na 41. šampionatu Evrope. Crnogorski košarkaši poraženi su večeras u Berlinu, u meču za četvrtfinale, od Njemačke 85:79.

"Ostaje velika žal. Mi smo presrećni što smo ovako završili, znajući da možemo da igramo sa njima. Momci su odradili strašan posao u drugom poluvremenu. Mislim da su dali 100 odsto. Nema šta da nam se kaže. Oni su jaka ekipa, ali očigledno to prvo poluvrijeme nas je koštalo", ocijenio je Radončić za TVCG nakon meča. 

Loše prve dvije četvrtine i zaostatak od 24 poena na polovini meča koštali su crnogorsku selekciju povoljnijeg ishoda.

"Vidjelo se kako su nas pojeli u prvom poluvremenu. Taj pristup je bio loš, ali pokušali smo da to popravimo u drugom poluvremenu i nada se da su svi vidjeli da smo dali 100 odsto", dodao je Radončić.

Radončić ističe da je ponosan na saigrače i ističe da su svašta trpjeli na Evropskom prvenstvu.

"I protiv Turske. Svi su vidjeli šta se desilo. I danas. Osjetio sam da nam neće dati da im priđemo. Njima gledaju neke faulove, daju namjerne, a nama ne gledaju takve faulove. Sudijski nivo na turniru je očajan, kao što su svi vidjeli i kao što svi komentarišu. Nadam se da će se to popraviti", zaključio je Radončić

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније